سعید مهری: خیلی پشیمانم به پرسپولیس آمدم دیدار پرسپولیس و سپاهان لغو می‌شود؟ کالاس: اروپا به راهکار دیپلماتیک درباره هسته‌ای ایران پایبند است تست هپاتیت موسی جنپو منفی اعلام شد لاریجانی: در این جنگ متوجّه شدند که ایرانی‌ها تسلیم‌بشو نیستند سقف مجاز خرید طلا اعلام شد / مالیات طلا چقدر است؟ رایزنی عراقچی با وزرای خارجه ۳ کشور اروپایی و هماهنگ‌کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا آخرین جزئیات حمله تروریستی به پلیس در ایرانشهر + فیلم علم‌الهدی: مردم در برابر تبلیغات سازش‌گرایانه هوشیار باشند قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳۱ مرداد + جدول وحشت اسرائیلی‌ها از موشک جدید ایران خاتمی: انرژی هسته‌ای انرژی آینده جهان است / اتحاد و انسجام دستور قرآن است حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر از شهریور / یارانه کدام دهک‌ها قطع می‌شود؟ ورود کمیته انضباطی به بیماری هپاتیت سرژ اوریه سرلشکر حاتمی: پاسخ نیروهای مسلح به هرگونه تجاوز، کوبنده خواهد بود

چه خوراکی هایی از سالمندان محافظت می کند ؟

سخنگوی وزارت بهداشت به معرفی موادغذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی سالمندان در دوران کرونا پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به موادغذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی سالمندان در دوران کرونا اظهار کرد:  انجام مراقبت‌های تغذیه‌ای در سالمندان به‌ منظور افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس کووید -۱۹ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به سالمندان توصیه می‌شود طی روز آب فراوان بنوشند و از منابع ویتامین C شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها در رژیم غذایی خود استفاده و از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها اجتناب کنند.

وی ادامه داد: به‌ دلیل کاهش جذب کلسیم و ویتامین D در بدن سالمندان توصیه‌ می‌شود روزانه حداقل دو لیوان شیر یا معادل آن لبنیات مصرف کنند همچنین ضروری است که برای مصرف مکمل کلسیم و ویتامین D با پزشک خود مشورت کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: همزمان با افزایش سن، جذب ویتامین B۶ و B۱۲ در بدن کاهش پیدا می‌کند و لازم است این کمبود از طریق مواد غذایی شامل گوشت، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات سبوس‌دار جبران شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.

لاری با توصیه تغدیه ای به سالمندان اظهار کرد: سالمندان از نوشیدن چای یک ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا به‌دلیل تاثیر آن در کاهش جذب آهن و  از مصرف مواد قندی و شیرین، غذاهای چرب، سرخ‌ شده و پرنمک که موجب تحریک سیستم ایمنی بدن می‌شود، به‌طور جدی خودداری کنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار